Lucas Baggerman geïnstalleerd als raadslid gemeente Landgraaf

Lucas Baggerman (45) is tijdens een speciale raadsvergadering op 17 September jl. geïnstalleerd als raadslid van de Gemeente Landgraaf namens de VVD Landgraaf.

Lucas Baggerman (45) is tijdens een speciale raadsvergadering op 17 September jl. geïnstalleerd als raadslid van de Gemeente Landgraaf namens de VVD Landgraaf. Hij neemt hiermee de rol over van Björn Lambie, die na 18 jaar actief te zijn geweest in de Landgraafse politiek het stokje overdraagd en meer op de achtergrond zijn bijdrage zal blijven leveren voor de VVD Landgraaf fractie.

Björn Lambie geeft aan veel vertrouwen te hebben in zijn opvolger: “We hebben de afgelopen jaren heel prettig samengewerkt en daarnaast heeft Lucas Baggerman met verve zijn rol als vertegenwoordiger van de VVD Landgraaf fractie in de Oordeelvormende-raad op zich genomen, nadat hij in een goede campagne als nummer 2 op de lijst voldoende stemmen haalde om de kiesdrempel te halen.’’ Lucas Baggerman neemt ook het fractievoorzitterschap van de VVD Landgraaf fractie over, en ‘’beloofd naast het vervullen van een constructieve en actieve rol in de raad ook te gaan verder bouwen aan een grotere fractie en een ruime achterban zodat er ook in de toekomst een duidelijk rechts-liberaal geluid zal klinken in de Landgraafse raad’’. De afgelopen maanden hebben al diverse personen aangegeven de Landgraafse VVD-fractie te komen versterken.

Lucas Baggerman hoopt te zijner tijd ook als lijsttrekker van de VVD Landgraaf gekozen te worden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022