15/12/2017 Björn Lambie opnieuw gekozen als lijsttrekker

Persbericht

Landgraaf, 13 december 2017 
  
Björn Lambie opnieuw gekozen tot lijsttrekker
 
VVD Landgraaf presenteert kandidatenteam gemeenteraadsverkiezingen 2018
In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 heeft de algemene ledenvergadering van de VVD Landgraaf de kandidatenlijst vastgesteld.


De huidige fractievoorzitter Björn Lambie (35) werd wederom unaniem gekozen tot lijsttrekker. Hij is werkzaam als accountmanager bij De Amersfoortse Verzekeringen en actief als voorzitter bij de Koninklijke Fanfare Aloysiana Schaesberg. Hij is vanaf 2002 bestuurlijk en politiek actief voor de VVD Landgraaf en sinds 2010 fractievoorzitter.


Tweede op lijst staat nieuwkomer Lucas Baggerman (42), werkzaam als Senior Director Operations bij Medtronic en daarnaast actief lid binnen de Rotary Landgraaf. 

Plaats 3 wordt ingevuld door de huidige fractie-assistent Ronald Raets (54). Hij heeft internationale ervaring in vraagstukken van infrastructurele aard en is werkzaam als manager IT Infra bij Sitech Services. 

Vierde op de lijst staat Jacques-Michel Bloi (30), actief als bestuurslid voor de VVD-regio Parkstad en Omstreken.

Oud-wethouder en huidig IBA-directeur Kelly Regterschot (42) is lijstduwer. Zij heeft jaren in Den Haag gewerkt als beleidsadviseur van het college van B&W, is daarna werkzaam geweest als programmamanager voor het wijkontwikkelingsplan Donderberg in Roermond en was in de periode 2014 - 2017 wethouder van Landgraaf.

Lijsttrekker Björn Lambie is zeer tevreden met het team. “Ons team is een mix van ervaring en kennis enerzijds en talent en verjonging anderzijds. Samen met een kort en krachtig programma zetten wij onze koers van no-nonsensepolitiek, realisme en sturen op hoofdlijnen voort”, aldus Lambie.
 
 
Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Björn Lambie via 06-30562891