Wendy Franssen

Personalia:

Geboortedatum: 29 september 1982

Woonplaats: Landgraaf

Beroep:

Teamcoördinator Veiligheid, Toezicht en Handhaving gemeente Voerendaal

Biografie:

Ik ben geboren in Kerkrade en tot mijn 12e heb ik in Eygelshoven gewoond. Daarna ben ik verhuisd naar Waubach en sindsdien woon ik nog steeds in het huis dat ooit door de grootouders van mijn vader gebouwd is.

Opleiding en loopbaan:

Ik heb het Gymnasium Rolduc doorlopen en daarna ben ik Rechten gaan studeren in Maastricht. In april 2005 heb ik mijn meesterstitel behaald, binnen de afstudeerrichting staats- en bestuursrecht.

In 2004 ben ik gestart als handhavingsjuriste bij de gemeente Maastricht en in 2006 heb ik de overstap gemaakt naar gemeente Heerlen, waar ik tot 2018 gewerkt heb als juriste en coördinator binnen het vakgebied openbare orde en veiligheid.

Na een periode van 1,5 jaar gewerkt te hebben bij een advies- en detacheringsbureau voor veiligheid en handhaving ben ik in 2020 gestart in mijn huidige functie van Teamcoördinator Veiligheid, Toezicht en Handhaving bij gemeente Voerendaal.

Vrije tijd:

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin; mijn vriend en onze twee zoontjes. Wij houden van dieren en hebben een hond, een kat en kippen. Daarnaast tennis ik graag